Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat het even duurt voordat uw bericht zichtbaar wordt.
32 berichten.
Tine
Heerlijk zo’n vegan kerstdiner. Dankjewel!
José
Hoi Yvon, ik heb gesmuld van je linzen met paddenstoelenragout, prei, wortel en selderijknol en basmatirijst. Ook de maaltijden die ik al eerder bij je heb besteld waren fantastisch. Heel fijn dat het tegenwoordig mogelijk is gezonde, biologische, veganistische maaltijden te laten bezorgen!
Wim
Ha Yvonne, De Pompoencurry en de gevulde zoete aardappel waren, net als de Guacamole heerlijk! Fijn om adresje zoals jij erbij te hebben.
Ellen Appeldoorn
Ik ben (al zeg ik 't zelf) best handig in de keuken. Vandaar dat ik vaak denk, als ik ergens uit eten ben geweest, dat ik de salade of de soep zelf lekkerder had kunnen maken. Twee weken geleden maakte ik kennis met de catering van Yvonne. Dat was niet zomaar lekker, nee dat was fan-tas-tisch! Alles klopte: de smaken zijn heel goed op elkaar afgestemd, het is supervers, en goed verzorgd. De pompoensoep: geweldig! De tiramisu (ik lees al meer positieve berichten hierover in dit gastenboek): kan naar mijn mening niet beter! Yvonne, hoe krijg je het voor elkaar?! Salades: heerlijk! We aten een curry, met kokos (waar ik soms een beetje op uitgekeken ben). Maar deze is zo goed, met verfijnde kruiden, die lust ik elke week wel! Ik ben zo blij dat ik heb geproefd van het heerlijke eten van Yvonne, deze kwaliteit tref ik niet vaak. Er zijn zoveel verschillende buffetten, ik wil ze allemaal proberen, wat een feest! Yvonne, veel dank voor het heerlijke eten, wij hebben er van genoten maar dat had je ws al in de gaten!
Marc
Wat een heerlijke Marokkaanse stoofpot Yvonne. Gevolgd door jouw super vegan tiramisu. Graag tot een volgende keer!
Aart
Wat een heerlijk eten, bedankt!! Vooral de tiramisu was heerlijk.
Gerrie
Mijn dochter heeft mij tweemaal getrakteerd op een maaltijd van Yvonne. Ik heb speciaal genoten van de tiramisu en de hemelse modder. De pompoencurry en de harira, couscous met groente en falafel waren ook verrukkelijk. En chapeau voor de duurzame verpakkingen! Vegan is goed maar de gezondheid van de mens is ook belangrijk. Volkoren producten helpen daarbij.
Marga
Wow! Yvonne, Jouw tiramisu was voor ons alle vier de lekkerste vegan tiramisu die we ooit geproefd hebben! Dank je wel. We komen graag weer bij je terug.
Luc
Beste Yvonne, het eten was heel lekker. Dank.
Corry
Hoi Yvon, wij vonden de bezorgmaaltijden heerlijk. Zo subtiel van smaak en geur. Dank je wel. Het is voor herhaling vatbaar.
Henk
Dag Yvonne, onze bezorgmaaltijden hebben heerlijk gesmaakt. Een buitengewoon goed initiatief. Je hoort weer van mij! Henk,
André
Hey Yvonne, we had your food in Soest in Wim Hofs place, it was AMAZING! Never ate vegan food like this! Thank you! Greetings André
Simone
Nogmaals bedankt voor de catering afgelopen zaterdag. We hebben ervan gesmuld.
Roell
De hapjes waren heerlijk. Ze vielen goed in de smaak. Een aantal collega's vroegen al waar ze vandaan kwamen en of ik het adres door kon sturen. Dus zeer positief ontvangen!
Hans en Hannie
Mede dank zij de de rust die het gaf dat jij de catering deed Yvonne, maar vooral door de lekkere gerechten die je had bereid, hadden wij een ontspannen, gezellige en geslaagde familiebijeenkomst. Dankjewel !
Jolanda
Bedankt Yvonne, het was heerlijk! Iedereen heeft genoten.
Jordy
Jullie pompoensoep is zo goddelijk lekker!
Wilma
Heerlijke soepen en salades van Yvonne bij mijn 50e verjaardagsfeest! Iedereen heeft ervan gesmuld! Hartelijke groet, Wilma
Carola
Hoi Yvonne, Je gerechten voor ons familiefeestje waren erg smaakvol. Veel positieve reacties en even rust in de tent 🙂 door met aandacht te eten & hiervan te genieten! Dank je wel.
Marjan
Hoi Yvon. Heel erg bedankt voor de fantastische maaltijd. Veel positieve reacties. Ik heb je maar in een flits gezien. . Ik heb je naam al aan iemand doorgegeven. HGR MARJAN

Reacties zijn gesloten.