Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat het even duurt voordat uw bericht zichtbaar wordt.
21 berichten.
André
Hey Yvonne, we had your food in Soest in Wim Hofs place, it was AMAZING! Never ate vegan food like this! Thank you! Greetings André
Simone
Nogmaals bedankt voor de catering afgelopen zaterdag. We hebben ervan gesmuld.
Roell
De hapjes waren heerlijk. Ze vielen goed in de smaak. Een aantal collega's vroegen al waar ze vandaan kwamen en of ik het adres door kon sturen. Dus zeer positief ontvangen!
Hans en Hannie
Mede dank zij de de rust die het gaf dat jij de catering deed Yvonne, maar vooral door de lekkere gerechten die je had bereid, hadden wij een ontspannen, gezellige en geslaagde familiebijeenkomst. Dankjewel !
Jolanda
Bedankt Yvonne, het was heerlijk! Iedereen heeft genoten.
Jordy
Jullie pompoensoep is zo goddelijk lekker!
Wilma
Heerlijke soepen en salades van Yvonne bij mijn 50e verjaardagsfeest! Iedereen heeft ervan gesmuld! Hartelijke groet, Wilma
Carola
Hoi Yvonne, Je gerechten voor ons familiefeestje waren erg smaakvol. Veel positieve reacties en even rust in de tent 🙂 door met aandacht te eten & hiervan te genieten! Dank je wel.
Marjan
Hoi Yvon. Heel erg bedankt voor de fantastische maaltijd. Veel positieve reacties. Ik heb je maar in een flits gezien. . Ik heb je naam al aan iemand doorgegeven. HGR MARJAN
Grada
Voor mijn 50e verjaardag had ik een veganistisch buffet bij Catering van den Akker. Het was fantastisch, Yvonne! Dankjewel!
Ilse
Yvonne, bedankt voor het heerlijke ayurvedische buffet op onze bruiloft! We hebben genoten! Ilse en Hans
Monica
Geweldig! Heerlijk en wat moet ik er nog meer van zeggen. Ik ben er echt lovend over. En de topper is wel die korianderworstjes. Heerlijk zeg! Binnenkort komt mijn volgende bestelling.
Heleen
Een paar weken geleden heb ik voor het eerst de daghap besteld. Het was de broccoliquiche met salade……. heerlijk! Ook mijn niet vegetarische zoon vond de quiche erg lekker. Ik ga zeker in de gaten houden wanneer er weer een veganistische maaltijd op het menu staat. En we boffen.... deze week staat de quiche er weer op. Deze kan ik echt van harte aanbevelen!!! Ik heb hem in ieder geval vast besteld.
Tineke
Dank voor de overheerlijke ayurvedische smaakexplosie afgelopen weekend, tijdens ons seminar. We hebben allemaal enorm genoten! Dank Yvonne en Petra
Arina
Wat een heerlijk veganistisch buffet op mijn moeders verjaardag! Alle gasten hebben ervan genoten. Net als van de borrelhapjes trouwens, want die waren ook erg lekker. Het zag er ook allemaal mooi uit, en er waren veel gerechten om uit te kiezen.
Karen Rutgers
Ter gelegenheid van mijn 60ste verjaardag hebben wij genoten van het veganistische buffet door jullie verzorgd. Binnen mooi uitgestald, de aanblik was al fantastisch. Heerlijk buiten kunnen eten bovendien. Het eten was royaal, goed verzorgd, subtiel van smaak, kortom heel lekker, voor zover ik weet waren al onze gasten enthousiast. Ook van vleeseters geen klachten gekregen gelukkig. We hebben er nog een dag of wat van kunnen eten met zijn tweeën!! Echt feestelijk, veel dank!
Ward en Marieke van Laatum
Allereerst was het eten voor onze bruiloft verschrikkelijk lekker. We hebben niets dan complimenten gehad van onze gasten! Er zat duidelijk liefde in de bereiding van het eten. Dank voor je flexibiliteit in de samenstelling van de maaltijd, en het meedenken over de best mogelijke combinatie van gerechtjes. We zouden je zeker aanbevelen, of zelf weer genieten van al het lekkers en fijns dat je gemaakt hebt. Hopelijk tot ziens!
Sjoerd en Corrie
Een heerlijk maaltje thuis bezorgd. Eigenlijk ben je te goedkoop, maar ons hoor je niet klagen. Tot de volgende keer. Groet Sjoerd en Corrie
Olga
Voor onze twaalf en halfjarig huwelijksfeest hadden we een buffet besteld bij Catering van den Akker. Wij konden in overleg het buffet zelf samenstellen. Yvonne dacht goed mee en kwam met goede tips en adviezen. De catering was stipt op tijd en de schalen zagen er prachtig uit. We hebben een fantastisch feest gehad, mede dank zij het heerlijke eten. Bedankt Yvonne en Anne
Hans
We hebben genoten van het buffet. Het was erg uitgebreid en heerlijk van smaak, zelfs niet vegetariërs waren verbaasd dat vegetarische gerechten zo lekker kunnen zijn.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.