Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat het even duurt voordat uw bericht zichtbaar wordt.
27 berichten.
Aart
Wat een heerlijk eten, bedankt!! Vooral de tiramisu was heerlijk.
Gerrie
Mijn dochter heeft mij tweemaal getrakteerd op een maaltijd van Yvonne. Ik heb speciaal genoten van de tiramisu en de hemelse modder. De pompoencurry en de harira, couscous met groente en falafel waren ook verrukkelijk. En chapeau voor de duurzame verpakkingen! Vegan is goed maar de gezondheid van de mens is ook belangrijk. Volkoren producten helpen daarbij.
Marga
Wow! Yvonne, Jouw tiramisu was voor ons alle vier de lekkerste vegan tiramisu die we ooit geproefd hebben! Dank je wel. We komen graag weer bij je terug.
Luc
Beste Yvonne, het eten was heel lekker. Dank.
Corry
Hoi Yvon, wij vonden de bezorgmaaltijden heerlijk. Zo subtiel van smaak en geur. Dank je wel. Het is voor herhaling vatbaar.
Henk
Dag Yvonne, onze bezorgmaaltijden hebben heerlijk gesmaakt. Een buitengewoon goed initiatief. Je hoort weer van mij! Henk,
André
Hey Yvonne, we had your food in Soest in Wim Hofs place, it was AMAZING! Never ate vegan food like this! Thank you! Greetings André
Simone
Nogmaals bedankt voor de catering afgelopen zaterdag. We hebben ervan gesmuld.
Roell
De hapjes waren heerlijk. Ze vielen goed in de smaak. Een aantal collega's vroegen al waar ze vandaan kwamen en of ik het adres door kon sturen. Dus zeer positief ontvangen!
Hans en Hannie
Mede dank zij de de rust die het gaf dat jij de catering deed Yvonne, maar vooral door de lekkere gerechten die je had bereid, hadden wij een ontspannen, gezellige en geslaagde familiebijeenkomst. Dankjewel !
Jolanda
Bedankt Yvonne, het was heerlijk! Iedereen heeft genoten.
Jordy
Jullie pompoensoep is zo goddelijk lekker!
Wilma
Heerlijke soepen en salades van Yvonne bij mijn 50e verjaardagsfeest! Iedereen heeft ervan gesmuld! Hartelijke groet, Wilma
Carola
Hoi Yvonne, Je gerechten voor ons familiefeestje waren erg smaakvol. Veel positieve reacties en even rust in de tent 🙂 door met aandacht te eten & hiervan te genieten! Dank je wel.
Marjan
Hoi Yvon. Heel erg bedankt voor de fantastische maaltijd. Veel positieve reacties. Ik heb je maar in een flits gezien. . Ik heb je naam al aan iemand doorgegeven. HGR MARJAN
Grada
Voor mijn 50e verjaardag had ik een veganistisch buffet bij Catering van den Akker. Het was fantastisch, Yvonne! Dankjewel!
Ilse
Yvonne, bedankt voor het heerlijke ayurvedische buffet op onze bruiloft! We hebben genoten! Ilse en Hans
Monica
Geweldig! Heerlijk en wat moet ik er nog meer van zeggen. Ik ben er echt lovend over. En de topper is wel die korianderworstjes. Heerlijk zeg! Binnenkort komt mijn volgende bestelling.
Heleen
Een paar weken geleden heb ik voor het eerst de daghap besteld. Het was de broccoliquiche met salade……. heerlijk! Ook mijn niet vegetarische zoon vond de quiche erg lekker. Ik ga zeker in de gaten houden wanneer er weer een veganistische maaltijd op het menu staat. En we boffen.... deze week staat de quiche er weer op. Deze kan ik echt van harte aanbevelen!!! Ik heb hem in ieder geval vast besteld.
Tineke
Dank voor de overheerlijke ayurvedische smaakexplosie afgelopen weekend, tijdens ons seminar. We hebben allemaal enorm genoten! Dank Yvonne en Petra

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.